Welkom bij Onze Zeilschool

Bij onze zeilschool staat het plezier en de veiligheid van onze cursisten voorop. Ons ervaren en gepassioneerde instructeursteam staat klaar om jou de kunst van het zeilen bij te brengen, of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt. 

Leer zeilen op Jouw Tempo

Bij onze zeilschool geloven we in een persoonlijke aanpak en maatwerklessen. Onze instructeurs passen het tempo en de inhoud van de lessen aan op jouw individuele behoeften en vaardigheden. Of je nu snel vooruitgang wilt boeken of liever in een rustig tempo leert, wij zorgen ervoor dat je je comfortabel voelt op het water en met vertrouwen achter het roer staat. Met kleine groepen en individuele aandacht garanderen wij een optimale leerervaring waarbij jij centraal staat. 

Ontdek de Schoonheid van het Zeilen

Zeilen is niet alleen een sport, maar ook een manier van leven. Bij onze zeilschool moedigen we onze cursisten aan om de schoonheid en vrijheid van het zeilen te ervaren. Naast het aanleren van technische vaardigheden, streven we ernaar om een liefde voor de zee en het zeilen te inspireren. Onze lessen vinden plaats in een prachtige omgeving met helder water en een verfrissende zeewind, waardoor elke les een unieke en onvergetelijke ervaring wordt. 

FAQ’s

Veelgestelde vragen

Wij zijn van 15 april tot 15 september open van 9:00 tot 18:00