Zeilmakerij Muiderberg


Zeilmakerij Muiderberg van Marianne den Hartog is een kleine zeilmakerij waar persoonlijk contact en specialistisch maatwerk de dagelijkse gang van zaken zijn.

Een zeilmaker met vakkennis en ervaring
Zeilmaker Marianne den Hartog beschikt over een enorme schat aan vakkennis. Naast een degelijke theoretische en praktische opleiding aan de hogere Zeevaartschool te Amsterdam heeft Marianne veel ervaring in het wedstrijdzeilen. Zij heeft zowel op zee als op binnenwateren ruime ervaring opgedaan bij diverse toonaangevende zeilmakerijen. Haar vakkennis als zeilmaker blijft groeien door haar ambitie om alles te kunnen maken en repareren en hiervoor kennis te blijven vergaren.

Spoedreparaties
De zeilmakerij van Marianne is altijd bereikbaar, ook ‘s avonds en in het weekend, zodat spoedreparaties (vlak voor wedstrijd of tocht!) direct in behandeling kunnen worden genomen. Bel naar +31 651147212 of mail Marianne op info@mariannedenhartog.nl

Nieuwe Zeilen
Nieuwe zeilen nodig? Marianne den Hartog werkt met zeildoek uit Polen, een Europees product met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Kijk voor meer informatie en foto’s op www.zeilmakerijmuiderberg.nl of vraag vrijblijvend een offerte aan.