Windsurfen Muiderberg


Windsurfen Muiderberg volgens de omschrijving op surfspots.nl: Prima spot om te surfen bji alle windrichtingen met uitzondering van Zuid. Het is hier redelijk ondiep dus houdt er rekening mee voordat je een vin naar de knoppen vaart. Met name in de winter (tot half maart) is het handig om ook een medium vin (<40cm) mee te nemen.

Parkeren: Als je vroeg bent kun je boven aan de dijk staan (max 30 auto`s) anders moet je even in het dorp op de parkeerplek gaan staan.

Optuigen: Optuigen kan op het gras.

Route: A1 afrit Muiderberg, dan door t dorp. kan niet missen. Verderop de A1 naar de A6 is ook een mogelijkheid. Dan neem je op de A6 de 1e afslag (= ook Muiderberg) ah eind van de afslag links. Dan weg blijven volgen, NA een scherpe bocht naar links is het de 1e rechts. Als je op deze straat alleen maar rechtdoor blijft rijden, kom je uit op de dijk.

Windsurfschool Muiderberg bevindt zich op het Watersportcentrum Muiderberg. Muiderberg ligt aan het IJmeer tussen Amsterdam en Almere. Als u in Muiderberg het strand bereikt ziet u vanzelf het haventje liggen. Staan de instructeurs in het water, dan helpt de Havenmeester: Jeroen, of iemand anders van de crew u graag verder.

Windsurfen met Youp den Hartog
Windsurfschool Muiderberg is geopend van 6 april t/m 1 oktober 2020. Tijdstippen waarop lessen gegeven worden zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de instructeur en het aantal aanmeldingen.

Youp is te bereiken op +31651377320