Welkom bij Onze Surfschool

Bij onze surfschool draait alles om het delen van onze passie voor het surfen en het creëren van onvergetelijke ervaringen op het water. Of je nu een beginner bent die nog nooit op een surfplank heeft gestaan of een gevorderde surfer die zijn vaardigheden wil verbeteren, onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden op jouw surfavontuur. 

Leer surfen op Jouw Tempo

Bij onze surfschool geloven we in het aanbieden van gepersonaliseerde lessen die zijn afgestemd op jouw individuele behoeften en leerstijl. Of je nu de basisbeginselen van het surfen wilt leren of je techniek wilt verfijnen, onze instructeurs zullen je begeleiden met geduld, expertise en enthousiasme. Met kleine lesgroepen en individuele aandacht zorgen we ervoor dat je je comfortabel voelt op je surfplank en klaar bent om de golven te bedwingen. 

Ervaar de Sensatie van het Surfen

Surfen is meer dan alleen een sport; het is een levensstijl. Bij onze surfschool moedigen we onze cursisten aan om de vrijheid, opwinding en verbondenheid met de natuur te ervaren die het surfen met zich meebrengt. Met onze locatie aan de kust bieden we de ideale setting om te genieten van de schoonheid van de zee en de kracht van de golven. Of je nu op zoek bent naar een adrenalinekick of gewoon wilt ontspannen en plezier wilt hebben, bij onze surfschool ben je aan het juiste adres voor een onvergetelijke surfervaring. 

FAQ’s

Veelgestelde vragen

Wij zijn van 15 april tot 15 september open van 9:00 tot 18:00