Ontdek de Wateren met Onze SUP en Kano Verhuur

Bij onze SUP en kano verhuur bieden we de perfecte manier om de prachtige wateren van Muiderberg en de omgeving te verkennen. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen tocht over het kalme water of een avontuurlijke dag op de golven, onze hoogwaardige SUP’s en kano’s staan ​​voor je klaar om je mee te nemen op een onvergetelijk avontuur.

Ontdek Muiderberg Muiderberg vanaf het Water

Met onze SUP en kano verhuur heb je de vrijheid om Muiderberg en haar omgeving vanuit een uniek perspectief te ervaren. Peddel rustig langs de kustlijn en geniet van het prachtige uitzicht op het landschap en de historische gebouwen. Verken afgelegen baaien, beschutte inhammen en verborgen waterwegen terwijl je de rust en sereniteit van het water absorbeert. 

Perfect voor Alle Niveaus

Of je nu een ervaren peddelaar bent of voor het eerst een SUP of kano uitprobeert, onze verhuurfaciliteit is geschikt voor alle niveaus. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste uitrusting en om je tips te geven voor een plezierige en veilige ervaring op het water. Met onze hoogwaardige uitrusting en deskundige begeleiding ben je verzekerd van een geweldige tijd op het water, ongeacht je ervaringsniveau.

FAQ’s

Veelgestelde vragen

Wij zijn van 15 april tot 15 september open van 9:00 tot 18:00