Kinderfeestje Muiderberg


Wij leren ook kinderen de basis van het windsurfen, een superleuke activiteit voor een kinderfeestje! Wij hebben speciaal materiaal (planken, zeilen, pakken en schoenen) voor kinderen. De locatie bij Watersportcentrum Muiderberg is uniek omdat het water tot ver uit de kant ondiep is. Dit maakt het leren surfen veilig en makkelijk!


Kinderfeestje Muiderberg: windsurfen (duur ongeveer 2 uur)

Het eerste halfuur bestaat uit een kennismaking met de surfplank, behendigheid, evenwichtspelletjes en korte wedstrijdjes. Daarna volgt een gezamenlijke uitleg van de basisprincipes van het surfen en kan er tot de pauze geoefend worden.

Na de pauze mét snack voor de energie (wij vragen iedereen zelf iets mee te nemen) gaan we fine tunen. De instructeurs zullen de kinderen dan individuele aanwijzingen geven. Hoewel ‘fun’ het belangrijkste is, is de kans groot, dat de hele groep na deze 2 uur durende windsurfsessie, de basis van het surfen onder de knie heeft.


Combinatie kanoën en windsurfen (duur ongeveer 2 uur)

Het eerste halfuur is een gezamenlijke kennismaking met plank, behendigheid, evenwichtspellen en wedstrijdjes. Vervolgens zal de groep gesplitst worden, waarbij de ene helft gaat surfen zoals hierboven beschreven. De andere helft gaat spelletjes en wedstrijdjes doen met de kano’s en een stukje varen.

Halverwege komen de twee groepen bij elkaar voor een korte pauze met snack. Daarna wisselen de groepen om. Indien de groep uit 8 of minder kinderen bestaat is het opsplitsen van de groep niet nodig.

Verder zijn er diverse mogelijkheden voor een combinatie met andere activiteiten zoals midgetgolf en beachvolleybal.


Leeftijd en groepen

De kinderfeestjes bij WSC Muiderberg zijn geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Aan een windsurfevenement kunnen 3 tot 10 kinderen deelnemen. Aan een combinatie met surf en kano 3 tot 20 kinderen.


Prijzen

De prijzen voor een 2-uur durend arrangement:
– 3 personen € 47,50 p.p. 
– 4 personen € 42,50 p.p.
– 5-9 personen € 37,50 p.p.
– 10-20 personen € 35,- p.p. 


Reserveren kan via Zeilschool Muiderberg: 
Youp den Hartog +31 651377320