Bootverhuur Muiderberg


Prijzen Bootverhuur Muiderberg

BOOTVERHUUR WATERSPORTCENTRUM MUIDERBERG

Bij Watersportcentrum Muiderberg kun je zeilboten, windsurfmateriaal, sups en kano’s huren. Wetsuit en schoenen zijn altijd inbegrepen bij de verhuurprijsWe hebben lange wetsuits, shorties en schoenen in verschillende maten, ook voor kinderen. Voor het huren van surfmateriaal, een laser, SUP of kano hoef je niet van tevoren te reserveren.

Verhuur Zeilen

Wij verhuren een aantal lasers (zeer sportieve eenmanszwaardboot) in wedstrijdstaat. Voor de individuele zeiler en ook voor een groep. Voor groepen kunnen we tevens wedstrijden organiseren in gehuurde lasers. We eisen wél enige zeilerervaring daar de laser geen beginnersboot is. Zeillessen kunnen geboekt worden via Zeilschool Muiderberg.

In ons watersportcentrum kun je een Efsix huren. Een Efsix is een halfzwaardboot met snelle zeileigenschappen. Je kunt in deze boot met minimaal twee en maximaal vier personen zeilen. De Efsix huur je per dagdeel of per dag. Voor het huren van deze boot is zeilervaring vereist op niveau CWO 1 – kielboot.

Verhuur Windsurfmateriaal

Wij verhuren Mistral en F2 surfplanken van 90 ltr tot 185 ltr, geschikt voor beginners en gevorderden. Voor beginners maken we gebruik van Mistral Competition planken. Een stabiele plank, met een horizontaal stekend zwaard om optimaal te leren sturen. De F2 ride 185 ltr het vervolg op de Mistral Competetion, met een inklapbaar zwaard om snelheid te kunnen maken en te planeren. Voor de gevorderde surfer hebben we een aantal funboards van F2 VEGAS /RIDE/XANTOS variërend van 90 tot 190 liter.

Onze zeilen zijn van loft sails, de maten lopen van 1 vierkanten mtr tot 7.5 mtr. Voor de kinderen hebben we tiki kinderzeilen. Kleine zeilen 1 tot 3,5 m2) met een lichte mast. Voor volwassenen variëren de zeilen van 3,4 tot 7,5 m2. Merken: loft sail, Naish, tiki kinderzeilen.

Verhuur SUPs

Stand up paddling komt oorspronkelijk uit Hawaï. Bij stand up paddle sta je op je sup board en beweeg je jezelf voort met paddle die je aan weerskanten van je sup board door het water haalt. Om die reden is stand up paddling een van de meeste complete workouts. Je traint je benen, billen, buik, rug, armen en schouders. We hebben in Muiderberg boards voor beginners en gevorderden van de merken Fanatic en F2.

Kanoverhuur

Rondom de haven van Muiderberg zijn er goede kano mogelijkheden. Je kunt de kano’s per uur huren of per dag en voor één of meerdere personen.