De derde 30 Minuten is en feit.

Laser zeilen Muiderberg

De derde 30 Minuten is en feit. Het voelt alsof de zomer ten einde komt. Maar kan ook aan het weer liggen.

Zon en wind was ons voorspeld. En hebben we ook gekregen. Maar op z’n Hollands, zuinigjes. Zuinig of niet, 5 races konden verzeild worden. Waardoor er ook een aftrek race gevaren is.

De races werden verzeild onder leiding van een nieuwe wedstrijdleider, Sven. Hij deed goed zijn best dus mag zeker nog een keer komen! Ook Jeroen was er zo blij mee dat er champagne mocht vloeien.

Verdiende winnaar was onze internationale deelnemer, Faidon uit Griekenland. Die ons ratjetoe aan zeilers nog eens goed liet zien hoe je een Laser met weinig wind de baan over wiekt.

Daarna werd afgesloten met de traditionele feestavond op de steiger. Bert was speciaal naar een top slijterij geweest en had eens goed uitgepakt. Bedankt Bert.

En zo werd de dag nog mooi afgesloten met prachtige rode luchten en heerlijke wijn.

Wij hopen jullie allen weer te zien op de donderdag avonden en natuurlijk ook op de VIERDE 30 Minuten, welke zal plaatsvinden op zondag 28 augustus. Zet deze datum vast in de agenda.  

Programma Zondag 28 augustus
Koek & Zopie:              Vanaf 11.00 uur op de steiger
Start:                            12.00 uur

 Kosten: Wegens negatieve rente gestegen tot hetzelfde bedrag van € 5,-

Reserveer tijdig een bootje bij Jeroen want vol is vol. Vriendelijk verzoek van Jeroen: als je last minute niet komt meld je dan af zodat de gereserveerde boot aan iemand anders gegeven kan worden. Er is altijd een lijstje liefhebbers!