30 minuten van Muiderberg


In Muiderberg kun je één of meerdere Lasers te huren en daarmee door het Watersportcentrum of zelf georganiseerde wedstrijden te varen. Het is ook mogelijk om met een groep (ervaren) zeilers een dagdeel bij ons te reserveren en onderlinge wedstrijden te varen. Wij kunnen dit, indien dat gewenst is, in z’n geheel organiseren.

Laserwedstrijden in Muiderberg

Elke week organiseren wij op woensdag en donderdagavond Laserwedstrijden. Wat staat ons verder dit jaar te wachten:

We willen proberen meer te doen aan tips & tricks. Dat zal misschien plaatsvinden tijdens de donderdagavond wedstrijden maar ook gaan we proberen een aantal toppers voor een training te strikken.

Heb je zelf vragen of wensen betreffende het Laser zeilen laat het ons dan weten.

Ook zou het leuk zijn nieuwe gezichten te kunnen toevoegen aan de lijst. Weet jij iemand die goed past bij de donderdag competitie nodig hem of haar eens uit. Bootjes genoeg.

30 minuten van Muiderberg

Daarnaast organiseren Hans van der Drift, Bert van der Wiel en Paul Brouwer met enige regelmaat de 30 minuten van Muiderberg. Er is altijd Koek & Zopie en de kosten zijn €10,- per deelname. Wanneer je een boot nodig hebt, reserveer deze dan tijdig bij Jeroen: +31 (0)6 51074236.

Het programma voor de 30 Minuten van Muiderberg 2019 is als volgt:
1e 30 Minuten: Donderdag avond 23-5
2e 30 Minuten: Donderdag avond 20-6
3e 30 Minuten: Donderdag avond 11-7
4e 30 Minuten: Zondag 1-9

 

Voorgaande klassementen

Eindklassement 30 Minuten 2016

Eindklassement van de 30 Minuten van Muiderberg 2015.

In 2015 werd de 30 minuten van Muiderberg gewonnen door Sven Karsenbarg en werd dit ook door het Muidernieuws opgemerkt.

Muidernieuws