Surfles Muiderberg


Naast zeilles wordt er ook surfles gegeven in Muiderberg. Volgens Dirk, coördinator van de windsurfschool, is Muiderberg is ideaal om het windsurfen te leren: “Het water is tot 500 meter uit de kant nog steeds kniediep, je krijgt dus altijd les in ondiep water. De haven in Muiderberg is één van de gezelligste havens van Nederland, de sfeer is ongedwongen maar professioneel.”

 

Surfles reserveren bij Surfschool Muiderberg kan telefonisch via 06 12614352

 

Dirk geeft zowel kitesurfles als windsurfles: “Ik word blij als ik mensen mag leren surfen. Dit omdat ik weet wat voor toffe sport ze gaan beoefenen en ze er heel veel plezier aan zullen gaan beleven. Het energie krijgen van windsurfles geven is ook bij alle instructeurs de hoofdmotivatie om bij Surfschool Muiderberg te werken.”

Alle lessen worden op jouw wens en niveau afgestemd wanneer je Dirk belt om je les te boeken. Wanneer je een les van een uur boekt, krijg je het hele uur directe aanwijzingen waardoor je snel resultaat ziet. Na dit uur is er de mogelijkheid het materiaal te huren en verder te oefenen. Door zelf te oefenen kunnen we in een volgende les weer een stap verder gaan.


Introductieles windsurfen

Bij Surfschool Muiderberg volg je over het algemeen eerst een introductieles, daarna kun je gaan oefenen door zelf een windsurfset te huren. Want leren surfen is uren maken. Bij de volgende les helpen we je weer een paar een paar stappen verder.

Beginnerslessen windsurfen

Als beginner kun je in de meeste gevallen na één uur instructie al zelfstandig surfen. Je kunt uitgaan van ongeveer vijf lessen om de basis van het windsurfen te leren. In de lessen leer je o.a het zeil optrekken, surfhouding, sturen (oploeven en afvallen), opkruisen, zeilstanden, overstag en gijpen. De instructeur staat bij je in het water, geeft uitleg en doet alle oefeningen voor.

Windsurflessen voor gevorderden

Ben je gevorderd dan bekijken we hoe we je surfniveau kunnen verbeteren. We helpen je bij de beachstart en/of waterstart, surfen met trapeze. Maar ook met varen in de voetbanden en de overstap naar een funboard. Surf je al in voetbanden dan geven we instructie voor de powergijp, ducktack, 360° of andere Freestyle moves. Afhankelijk van wat je wilt leren zal de instructeur bij je in het water staan voor uitleg. Je kunt ook les krijgen met je eigen materiaal.

Prijzen windsurfschool Muiderberg

De prijzen voor windsurflessen zijn inclusief materiaal: schoenen, wetsuit, zeil en board.

Let op: Op de haven kan alleen gepast betaald worden dus zorg dat je genoeg geld bij je hebt om de lessen te betalen.

Surfles reserveren in Muiderberg

Een surfles reserveren kan uitsluitend via de telefoon op 06 12614352 of via onderstaand contact formulier. Op deze manier kan Dirk meteen de juiste vragen stellen, je niveau inschatten en het tijdstip en de instructeur aanpassen op jouw situatie. Het is wel mogelijk om een bevestigingsmail te ontvangen van de afgesproken les.

Wil je een les reserveren of een vraag stellen? Vul dan dit contact formulier in!

Annuleren

Wil je je gereserveerde les annuleren? Dan kan dit tot 24 uur van tevoren door te bellen naar 06 12614352. Indien je niet 24 uur van tevoren annuleert worden de kosten voor de surfles in rekening gebracht.